O prostituată româncă şi-a aruncat copilul în toaletă, după ce a născut într-un fast food. Bebeluşul va fi dat spre adopţie

O prostituată româncă şi-a aruncat copilul în toaletă, după ce a născut într-un fast food. Bebeluşul va fi dat spre adopţie

Tânăra femeie care, la sfârşitul anului trecut, a născut un băieţel în toaleta unui fast food din Roma, abandonându-l apoi, un gest care a şocat opinia publică italiană, se pare că este o prostituată româncă, scrie libertatea.ro.

Presa italiană scrie că după ce au analizat imaginile sistemelor de supraveghere video instalate în restaurant, autorităţile de la Roma au identificat-o pe tânără: ar fi vorba despre o româncă, dată acum în urmărire internaţională, sub acuzaţia de tentativă de pruncucidere.
Femeia, cu părul lung şi îmbrăcată cu o haină de piele, a intrat în toaleta unui fast-food din zona Eur, un cartier al Romei, unde a rămas circa 20 de minute, apoi a ieşit din restaurant.
După câteva minute, potrivit imaginilor înregistrate de sistemele de supraveghere, în aceeaşi toaletă a intrat o femeie, care a văzut bebeluşul în WC, pe jumătate acoperit de apă. Femeia a alertat personalul de la fast food-ului, care a chemat ambulanţa şi poliţia.
Copilul a fost transportat la spitalul Sant’Eugenio din capitala Italiei, unde a fost salvat de medici.
Nou-născutul, căruia medicii i-au dat numele de Emanuele, are trei kilograme şi va putea fi adoptat.

Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 416

Comentează