Mariana Şura, dezamăgită de Eurovision. „Mi-a pierit pofta să mai particip…”

Mariana Şura, dezamăgită de Eurovision. „Mi-a pierit pofta să mai particip…”

Mariana Şura a declarat că nu mai vrea să se mai înscrie la Eurovision, motivând prin faptul că i-a pierit pofta după ce a avut o tentativă de a participa, acum doi ani. Anul 2012 a fost unul productiv pentru interpretă, aceasta fiind mai mereu ocupată, astfel concursul Eurovision nu a fost prioritar în viaţa Marianei Şura.

Acum doi ani, Mariana Şura îşi dorea să participe la selecţia naţională Eurovision, însă n-a fost să fie. Compozitorul Alex Braşoveanu nu reuşise să-i finiseze piesa pentru concurs, lucru ce a dezamăgit-o pe interpretă. „Nici până astăzi nu am reuşit să imprim piesa. Uneori parcă aş vrea să încerc, însă mai vedem. Sincer vorbind, mi-a cam pierit cheful”, declară ea.
Contactată de APROPO, interpreta ne-a vorbit despre realizările sale din anul care a trecut. Ea este mândră de piesele şi videoclipurile lansate. „Anul 2012 a fost unul de succes. Am reușit să merg la Festivalul de Film de la Cannes, unde am văzut staruri internaţionale şi am avut o vacanță de zece zile pe Coasta de Azur alături de oamenii dragi. Am reușit să merg în două mini-vacanţe cu fratele meu şi iubita lui. Am realizat piesa „Tot ce ne dorim” şi un videoclip pentru acesta, iar la sfârşit de an am filmat videoclipul pentru „Fluturi de zăpadă”. A fost un an frumos”, ne-a mărturisit Mariana Şura.
Interpreta ne-a dezvăluit şi detalii despre ultimul său videoclip. Acesta a fost filmat în afara oraşului, într-o zonă liniştită, unde erau restaurante şi cabane. Din cauza frigului filmările au durat mai multe ore până au obţinut rezultatul dorit. „Regizorul clipului este Andrei Samardac. Videoclipul prezintă o istorie de dragoste, care durează. Protagoniştii sunt în tandreţuri, se sărută – așa a vrut regizorul, dar nici noi nu ne-am împotrivit”, ne-a comunicat interpreta. Întrebată cât a costat-o noua producţie, Mariana ne-a spus că nu vrea să vorbească despre bani, dar este o sumă mai mică în comparaţie cu videoclipul anterior. „ În anul 2013 îmi doresc multă sănătate, piese reuşite, videoclipuri frumoase, multe concerte şi evenimente”.

Doina Popov