Tom Cruise, distrus de acuzațiile că ar fi homosexual

Tom Cruise, distrus de acuzațiile că ar fi homosexual

De pe culmile gloriei, în agonie. Asta i se întâmplă actorului Tom Cruise, 50 de ani, care în ultimele luni a trecut numai prin necazuri. După divorţul de Katie Holmes, care se pare că se lasă cu un nou proces, acum starul filmelor de acţiune e implicat într-un scandal sexual şi Hollywoodul începe să-i întoarcă spatele, scrie libertatea.ro.

“E deprimat, irascibil şi nu mai vorbeşte cu nimeni”, susţine un apropiat al lui Tom Cruise în presa americană. Starea lui e cauzată în principal de scandalul sexual în care este implicat actorul, el fiind acuzat că s-a filmat făcând sex cu un bărbat. Mai mult, se pare că starul din “Misiune imposibilă” ar fi fost şantajat să dea bani mulţi pentru ca acele imagini să nu fie făcute publice. Aceste lucruri deja îi determină pe mulţi de la Hollywood să-i întoarcă spatele lui Cruise, până la lămurirea situaţiei.

Pe de altă parte, deşi părea că a încheiat amiabil conturile cu fosta lui soţie, Katie Holmes, se pare că aceasta s-a răzgândit şi are de gând să-l dea în judecată pe Tom pentru o parte din averea lui. Iniţial, acceptase doar pensie alimentară pentru fiica lor, Suri (6 ani).

Foto: HEPTA

Vizualizări: 302

Comentează