A DAT LOVITURA! Un american și-a vândut numele la licitație. Află câți bani a luat!

A DAT LOVITURA! Un american și-a vândut numele la licitație. Află câți bani a luat!

Jason Sadler, un american din Florida, a avut geniala idee de a-și vinde numele de familie la licitație online. Tânărul a primit peste 40.000 de dolari de la o companie, scrie libertatea.ro.

Astfel, Jason Sadler va deveni la 1 ianuarie Jason HeadsetsDotCom, după ce compania, cel mai mare furnizor american de căşti pentru telefoane de birou, s-a oferit să îi plătească 45.500 de dolari pentru a-şi schimba legal numele.

“De-a lungul vieţii am avut trei numele diferite de familie şi niciunul nu a însemnat ceva pentru mine sau simţul meu de identitate. Aşa că, în acest an, când mama m-a anunţat că va divorţa, mi-am dat seama că renunţarea la numele meu de familie are un sens real pentru mine”, a explicat Sadler.

El s-a gândit să organizeze o licitaţie pentru companiile doritoare ca el să le poarte numele, contra cost. Votul a început la 1 noiembrie şi s-a încheiat miercuri noapte, Headsets.com oferind cel mai mare preţ.

Această idee originală nu a fost singura din care Jason a scos bani. În 2009, el a lansat o campanie în care a purtat tricourile mai multor companii, în urma căreia a câştigat 66.000 de dolari.

Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 318

Comentează