20 de “îngeri” între 5 şi 10 ani, UCIŞI FĂRĂ MILĂ într-o şcoală. ATACATORUL şi-a omorât şi mama

20 de “îngeri” între 5 şi 10 ani, UCIŞI FĂRĂ MILĂ într-o şcoală. ATACATORUL şi-a omorât şi mama

Atacatorul se numeşte Adam Lanza, iar mama sa era profesoară la şcoala în care a deschis focul. Poliţiştii au identificat-o pe mama bărbatului, printre persoanele omorâte în atacul armat. De asemenea, o persoană a fost găsită moartă în casa tânărului, fiind vorba cel mai probabil despre tatăl atacatorului.

Un individ a intrat într-o şcoală elementară din Connecticut şi a deschis focul la întâmplare. Potrivit primului bilanţ, 27 de vieţi au fost curmate, 20 dintre victime fiind copii, informează Associated Press, citat de libertatea.ro.
Potrivit postului TV CBS, atacatorul are 20 de ani şi este din New Jersey, şi se pare că ar fi folosit două arme în timpul crimelor. Acesta a fost găsit şi el mort în incinta unităţii de învăţământ. Un al doilea suspect, bănuit că l-ar fi ajutat pe atacator, a fost reţinut de poliţişti.
“Este cea mai mare tragedie petrecută într-o şcoală din Statele Unite ale Americii”, susţine Associated Press.
Atacatorul ar fi mers din clasă în clasă şi ar fi deschis focul spre copii, susţine un martor citat de agenţiile de presă internaţională. Printre cei morţi, se numără directorul şi psihologul şcolii.
“Nu există părinte în SUA, care să nu simtă aceeaşi durere copleşitoare ca şi mine. Majoritatea celor ucişi în şcoală aveau între 5 şi 10 ani. Aveau toată viaţa în faţa lor. Ar fi trebuit să-şi sărbătorească zilele de naştere, să meargă la baluri de absolvire, să se căsătorească şi să aibă la rândul lor copii. Inimile ne-au fost frânte astăzi. Am trecut prin asta de prea multe ori în ţara noastră. În această seară, Michelle şi cu mine ne vom îmbrăţişa mai strâns copiii şi le vom spune că îi iubim. Nimic nu poate umple golul lăsat de un copil sau de orice altă persoană iubită”, a declarat Obama, după atacul armat din Connecticut.

Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 583

One Comment

  • Olea Vesco
    15 decembrie 2012 | Permalink |

    Asta a e sfirsitul lumii:(

Comentează