..

O puşcăriaşă face dezvăluiri halucinante despre cum a fost violată de un gardian

O puşcăriaşă face dezvăluiri halucinante despre cum a fost violată de un gardian

O deținută de la Penitenciarul nr.13 din Chișinău a povestit, în exclusivitate pentru Publika TV, că a fost obligată să întreţină relaţii sexuale cu un angajat al instituției. Iar când a rămas însărcinată, conducerea penitenciarului a forţat-o să avorteze. În tot acest timp, femeia a fost ameninţată să nu povestească despre cele întâmplate, scrie stirilocale.md.

„Mi-a spus că îmi permite să am o întrevedere, dar în schimb să am relaţii sexuale cu el. Şi eu am fost de acord”, povesteşte deţinuta Tatiana Canţer, în vârstă de 24 de ani.

Peste un timp, femeia şi-a dat seama că a rămas însărcinată. Ea spune că s-a adresat directorului penitenciarului.

„A doua zi după ce am discutat cu dânsul, mi s-a dat o pastilă ca să am avort spontan. Eu am început să mă simt rău, să am dureri în burtă. Iar când m-am adresat la medic, mi-a zis că aşa trebuie să fie timp de opt zile”, mai spune femeia.

Tatiana povesteşte că, în pofida durerilor acute, a stat în celulă trei săptămâni. Abia după aceasta a fost dusă la Centrul Mamei şi Copilului.

Tânăra a depus o plângere la Procuratura Generală pe marginea pretinsului viol din penitenciar. Pe marginea acestui caz a fost iniţiată o anchetă.

Vizualizări: 1133

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios