Orgasm mai intens şi o viaţă sexuală mai pasională! Le poţi avea dacă zâmbeşti

Orgasm mai intens şi o viaţă sexuală mai pasională! Le poţi avea dacă zâmbeşti

Un sexolog indian a revolutionat gandirea in materie de relatii cand a lansat “Clubul de ras”, un loc in care oamenii vin sa rada, relatează perfecte.ro.

Desi la inceput era doar un proiect interesant, poate usor traznit, acum este un fenomen mondial, care are la baza influenta pozitiva a rasului asupra vietii sexuale.

Conceptul de la baza acestei terapii prin ras este un fapt demonstrat stiintific – creierul nu face diferenta intre rasul fals si rasul adevarat, si amandoua au beneficii terapeutice care se simt si in dormitor.

Deci care este de fapt legatura intre ras si o viata sexuala infloritoare? Iata sase feluri in care satisfactia sexuala este influentata de ras.

1. Prea multi oameni iau sexul foarte in serios si sunt foarte stresati in legatura cu aspectul lor fizic sau ceea ce trebuie sa faca astfel incat sa se simta bine alaturi de partener. Rasul, nu numai ca elimina acest stres, dar creeaza o atmosfera mult mai placuta si mai intima intre parteneri.

2. La terapia prin ras, participantii rad fara motiv, deci fals, pana cand rasul devine ceva firesc. In timpul unei partide de sex, simularea emotiilor orgasmului – relaxare totala, destindere, intensificarea pasiunii – te poate ajuta sa ai un orgasm adevarat si chiar unul foarte intens.

3. Cu cat razi mai des, cu atat devine mai usor si mai natural sa o faci. In pat, cu cat ai mai des un orgasm, cu atat devine mai usor sa ajungi in aceasta stare.

4. Rasul iti activeaza numerosi centri nervosi din corp, ceea ce te face mai sensibila la atingeri si mangaieri si astfel poti avea senzatii placute mult mai intense.

5. Nu trebuie sa astepti sa ai o stare speciala pentru a face sex. Trebuie doar sa te hotarasti sa o faci si corpul deja va intra in dispozitia necesara. Este la fel si cand vine vorba de ras sau zambete. Nu astepta un moment special ca sa zambestim fa-o pur si simplu.

6. Zambetele dese si rasul ne destind, ne fac mai frumoase si mai putin susceptibile, ceea ce se traduce in dormitor printr-o dispozitie mai deschisa si mai jucausa, iar barbatii adora asta.

Vizualizări: 666

Comentează