..

Jennifer Aniston se va căsători în Grecia

Jennifer Aniston se va căsători în Grecia

Jennifer Aniston vrea să se mărite cu iubitul ei, Justin Theroux, în iulie, și a început deja să se intereseze de pachete speciale pentru nunți, în Grecia. Dacă va fi așa, actrița din ”Pietenii tăi” va avea nunta înaintea rivalei ei de-o viață, Angelina Jolie, cea pentru care a divorțat de Brad Pitt, scrie libertatea.ro.

În timp ce Angelina Jolie și Brad Pitt, care sunt împreună de șapte ani și au șase copii, abia s-au hotărât să se logodească și nu au stabilit încă data marelui eveniment, se pare că fosta soție a actorului, Jennifer Aniston (43 de ani) deja s-a gândit când îi va spune ”da” lui Justin Theroux (40 de ani).

Jennifer deja a sunat la hotelul Elounda Beach, din Creta, unde s-a interesat de organizarea unei nunți în această locație. Administratorii resortului au incluse în ofertă cam tot ce trebuie pentru un astfel de eveniment; capelă special amenajată, autorități care să elibereze actele de căsătorie, grădină specială pentru nuntă, companie de organizat evenimente care pune la dispoziție absolut tot, de la cocarde și butoniere la voal, rochie sau manichiură pentru mireasă. Toate acestea la un cost total de aproximativ 2.000 de euro.

Vizualizări: 397

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios