..

Biserica acceptă legea Antidiscriminare cu o condiție. Tu ce crezi despre asta?

Biserica acceptă legea Antidiscriminare cu o condiție. Tu ce crezi despre asta?

Mitropolia Moldovei va accepta legea Antidiscriminare doar dacă va fi exclusă sintagma „orientare sexuală”.

Declarația a fost făcută astăzi de Mitropolitul Vladimir, după o întrevedere a sinodului bisericesc cu preşedintele Parlamentului, Marian Lupu.

„Domnul Lupu ne-a promis că atunci când proiectul va fi adus în comisia parlamentară vom fi invitați și noi cei de la Mitropolia Moldovei la discuții”, a declarat Mitropolitul Vladimir, citat de jurnal.md.

Marian Lupu a menționat că sintagma va trebui modificată astfel încât să calmeze toate tensiunile apărute în societate pe marginea acestui proiect.

El a menționat că aşteaptă ca Guvernul să prezinte Parlamentului proiectul într-o formă finală.

Adoptarea legii antidiscriminare, care presupune garantarea unor drepturi pentru minorităţile sexuale, este una din condiţiile impuse de Uniunea Europeană în schimbul anulării regimului de vize pentru moldoveni.

Vizualizări: 875

3 Comentarii

  • Vasile
    9 aprilie 2012 | Permalink |

    Nu inteleg de ce se face atata speculatie cu acest regim de vize? si ce , daca nu vom avea nevoei de vize, oricum vor pleca cei, care au bani, caci acest regim nu iti da drept de munca, de studii, asigurare sociala, tratament fara plata? cu ref. de ex. la cei, care vor pleca in concediu – cine are de mers in europa in concediu, ori cu cu achitarea vizei, ori fara viza, oricum pleaca! acest regim nici intr-un caz nu ii va permite cetateanului sa munceasca legal in europa, DE CE ATUNCI SE FACE ATATA TAM-TAM!!! Daca unii europeni, care sunt gay si au acum functii de raspundere , stiind, cat de vulnerabila este viata in Modova, stiind, ca cu 50 de lei pot cumpara un copil, tanar vor sa faca din Moldova paradis a gay-lor, respectiv pedofilie nu au decat sa ne zica deschis NOI VOUA VIZE, VOI NOUA FUNDURILE VOASTRE!!! Sa fie oare atat de descriminata aceasta categorie de cetateni, de ce nu se vine macar cu 3 cazuri concrete, unde, cand si in ce mod ia fost cuiva incalcat drepturile? Sa fie pedepsit functionarul sau nu mai stiu cine! Dar, daca interzicerea de a-si etala oule si fundurile in PMAN se considera descriminare, atunci DATI SA FACEM SI WC PUBLIC DIN PMAN, caci tot nu ai unde merge la WC si de ce nu sar considera descriminare cetateanului, care taree vrea pipi sau kaki!!!

  • rodica
    10 aprilie 2012 | Permalink |

    SIGUR ERA DE ASTEPTAT DE LA PREOTI , NUS DE ACORD DE LOC CU ACEASTA LEGE SI GATA SA SE DUCA DRACULUI TOTI GHEII SI TOTI PARLAMENTARII C ARE DISTRUG PAMINTUL SI OMENIREA

  • NATA
    12 aprilie 2012 | Permalink |

    La noi femeiile sînt discriminateşi nimeni nu se revoltă…pentru ce le trebuie lor lege specială, nu sîntem egali în drepturi ??? Ca să se căsătorească ??? Să adopte copii???

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios