..

Natalia Oreiro: Sunt mai grasă după naştere, dar asta nu mă sperie

Natalia Oreiro: Sunt mai grasă după naştere, dar asta nu mă sperie

A născut în luna ianuarie, iar Natalia Oreiro nu priveşte deloc în tragic lupta pe care o are de dus cu kilogramele în plus. Mai ales că a mai avut perioade când a trebuit să scape de greutatea suplimentară şi altă dată, când era obligată să se îngraşe pentru un rol. Actriţa-cântăreaţă se arată încântată de statutul ei de mamă, negând zvonurile că ar fi suferit de depresie post-natală, scrie antena3.ro

„Fiul meu, Merlin, este binecuvântarea vieţii mele. Am vrea să devină vegetarian, ca părinţii săi. Nu am mâncat deloc carne nici măcar când eram însărcinată. Poţi să o înlocuieşti cu suplimente nutritive şi vitamine”, a declarat vedeta.

Columbianca recunoaşte că nu este obsedată de faptul că a luat în greutate. „Când filmam «Infancia clandestina» m-am îngrăşat cinci kilograme, ajungând cam la cât am acum. Sigur, a fi mamă este ceva minunat, pentru că priveşti cum îţi creşte burtica şi copilul din ea. Cât am fost însărcinată m-am odihnit mult, dar am avut grijă să fac destulă mişcare şi să mă dau cu fel de fel de creme. Aşa că nu mă agit, iau lucrurile cu mult calm. Nu este nimic grav că acum am câteva kilograme în plus, ştiu că le voi da jos. Săptămâna asta am început să merg la sală”, a adăugat Natalia. Iar curând probabil că o vom vedea la fel de sexy cum ne-a obişnuit. Doar mai fericită că a devenit mamă.

Vizualizări: 1167

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios