..

A încercat să trăiască ca o vedetă şi a ajuns în faliment

A încercat să trăiască ca o vedetă şi a ajuns în faliment

Aimee Robinson, o cosmeticiană din Marea Britanie, a ajuns în faliment după ce a încercat să imite stilul extravagant de viaţă al vedetelor.

Femeia nu s-a lăsat descurajată de faptul că avea un salariu mult mai mic decât cel al unei vedete şi a făcut nenumărate împrumuturi în bănci.
Cu banii obţinuţi, ea a încercat să adopte stilul de viată al vedetelor de la Hollywood, informează click.ro.

“Comandam numai şampanie de 150 de lire sticla, pentru că asta beau vedetele şi îmi cumparam haine foarte scumpe, pe care le purtam numai o dată. Am dat 800 de lire pe o poşetă Dior”, a spus femeia.

Obsedată de viaţă lipsită de griji a celebrităţilor, Aimee şi-a decorat maşina cu cristale Swarowski şi chiar a dat 500 de lire pe un câine asemănător cu cel al cântăreţei Jessica Simpson. Nici aspectul fizic nu a rămas nemodificat. Pentru a arata mereu ca o actriţă pe covorul roşu, cosmeticiana investea lunar 1000 de lire în extensii de păr şi 2000 de lire în mărirea buzelor. Silicoanele au costat-o de departe cel mai mult: 10.000 de lire.

Încercarea ei de a imita viaţa vedetelor a adus-o după puţin timp la sapă de lemn. “Când mă uit acum în urmă la obsesia mea, mă gândesc că este de-a dreptul horror”, a spus Aimee.

Ea a renunţat la stilul de viaţă pe care l-a dus timp de câteva luni şi s-a angajat din nou ca şi cosmeticiană. Capriciul ei o va urmări însă mult timp de acum încolo, deoarece datoriile sale la bănci au ajuns la suma de 20.000 de lire sterline.

Vizualizări: 586

Comentează