..

Mirabela Dauer prinsă furând dintr-un magazin din Bucureşti? FOTO

Dan Negru şi Simona Gherghe s-au aliat pentru o farsă de excepţie la “Plasa de stele”! Marţi, 11 octombrie, veţi putea viziona în premieră o filmare incredibilă, în care artistă Mirabela Dauer este surprinsă furând chiloţi dintr-un magazin din Bucureşti. Pe lângă acuzaţiile grave, protagonista farsei lui Dan Negru se confruntă şi cu solicitarea de a plăti de milioane de lei, noteay[ libertatea.ro.

  • Actriţei nu i-a venit să creadă când a văzut imaginile cu o femeie care semăna cu ea suprinsă la furat

Farsa bine ticluită de echipa emisiunii “Plasa de stele” a pornit de la o întâlnire a Mirabelei Dauer cu un om de afaceri care dorea să organizeze un spectacol la Tel Aviv pentru comunitatea românilor stabiliţi acolo. În timpul discuţiilor, la televizorul din biroul omului de afaceri, este întrerupt programul pentru o ediţie specială “Acces direct”. Subiectul emisiei: o  ştire în premieră care face referire la o vedetă surprinsă furând din magazin. După alte câteva minute de discuţii, Simona Gherghe dezvăluie şi numele vedetei. Este vorba bineînţeles de victima farsei, Mirabela Dauer care devine brusc protagonista unei situaţii incredibile.

Pe lângă declaraţia vânzătoarei, Mirabela Dauer descoperă şocată că  există şi o filmare din magazin care o acuză, filmare realizată anterior de echipa emisiunii cu ajutorul unei sosii a artistei. Care au fost reacţiile vedetei veţi putea vedea marţi, 11 octombrie, în emisiunea “Plasa de stele”.

Vizualizări: 1094

Comentează