..

Pentru Ei: Cum să fii mai sigur de tine, în dormitor

Pentru Ei: Cum să fii mai sigur de tine, în dormitor

Uită de mărimea penisului, de bani sau putere. Dacă vrei ca femeile să-ţi cadă la picioare, trebuie să ai foarte multă încredere în tine, în special când vine vorba de relaţii sexuale. Iată ce sfaturi îţi dau specialiştii.

În primul rând gândeşte-te la toate situaţiile în care ai avut multă încredere în tine în trecut. Poate fi orice, o activitate, un talent sau un hobby, ceva ce te reprezintă şi-ţi aduce aminte cum eşti cu adevărat. Din păcate încrederea nu vine la o bătaie din palme, de aceea trebuie mereu să te gândeşti la situaţiile în care tu deţineai controlul şi să-ţi induci acea stare de bine, notează libertatea.ro.

De asemenea, spun psihologii, trebuie să lucrezi şi cu corpul tău ca să-ţi creşti şi stima de sine – de exemplu mergi la sală – şi vei vedea că odată cu îmbunătăţirea fizicului va creşte şi încrederea. Ai putea să îţi stabileşti câteva ţeluri simple şi să sărbătoreşti succesul atunci când le atingi.

Nu strică să îţi îmbunătăţeşti tehnicile din dormitor. Ştiind cum să oferi partenerei tale multă plăcere te face să te simţi mai sigur pe tine acolo unde contează – în pat. Poţi citi cărţi, reviste sau, potrivit unui specialist, imaginează-ţi cum ai vrea să decurgă actul sexual înainte de a te pune pe treabă şi gândeşte-te numai la reuşită, aruncând din minte gândurile pesimiste.

Vizualizări: 400

Comentează