..

Patriarhul a dăruit Institutului de Oncologie o copie a icoanei care poate trata bolnavii de cancer

Patriarhul a dăruit Institutului de Oncologie o copie a icoanei care poate trata bolnavii de cancer

O copie a unei icoane cu imaginea Maicii Domnului care are puterea de a vindeca bolnavii oncologici a fost dăruită, astăzi, de Patriarhul Moscovei şi al Întregii Rusii, Kirill Institutului de Oncologie din Chişinău, în timpul unei vizite a acestuia în secţia pediatrie, transmite moldpres.md.

Potrivit Patriarhului Kirill, icoana făcătoare de minuni are puterea de a trata cancerul pentru cei care au credinţă şi se roagă.

De asemenea, Patriarhul Kirill a transmis Ministerului Sănătăţii certificatul de donaţie a unui aparat performant cu raze roentgen, care urmează să fie distribuit ulterior unei instituţii medicale din ţară.

Victor Cernat, directorul general al Institutului de Oncologie, a mulţumit pentru vizită şi i-a înmînat Patriarhului o medalie jubiliară şi o carte despre istoria instituţiei pe care o reprezintă, precum şi un covor ţesut cu imaginea Domnitorului Ştefan cel Mare şi Sfînt.

Tot azi, ierarhul s-at deplasat la complexul monastic Curchi, unde a oficiat Sfinţirea Mică a catedralei mănăstirii, după care va pleca spre Moscova.

Vizualizări: 286

Comentează