..

Fundul ei valoreaza 4.700.000 de euro – FOTO

Fundul ei valoreaza 4.700.000 de euro – FOTO

Un fund cu adevărat de milioane! Britanica Natalie Thomas şi-a asigurat posteriorul pentru 4.662.436 de euro (20.137.000 lei) pentru că datorită acestuia are o slujbă de invidiat.

În vârstă de 39 de ani, Natalie Thomas din Luton (Bedfordshire, Marea Britanie) este angajată de lanţul de hoteluri Premier Inn pe postul de “director de elasticitate al paturilor”.

Mai précis, femeia, care se laudă că are cel mai sensibil fund din lume, are sarcina să testeze cu posteriorul ei circa 24 de paturi pe zi.

Potrivit click.ro, ca să se asigure că sunt confortabile, că saltelele nu au ghemotoace sau găuri, Natalie trebuie să petreacă circa 20 de minute în fiecare din cele 46.000 de paturi ale hotelurilor.

Pentru a nu-şi piarde slujba, femeia are deosebită grijă de fundul ei. De aceea şi l-a asigurat pentru aproape 5 milioane de euro.

Zilnic, merge la şedinţe de hidratare a feselor şi poartă numai haine fine ca să nu le rănească şi să le întărească pielea.

Natalie se fereşte cât poate ca soţul să nu o plesnească peste fund şi să i-l traumatizeze. Are grijă când stă pe toaletă ca vasul să fie perfect igienic, pentru a nu căpăta vreo eczemă sau alte afecţiuni ce i-ar distruge sensibilitatea fundului. Natalie şi echipa ei testează circa 884 de paturi pe săptămână.

Ce trebuie să facă

Mai întâi, Natalie Thomas testează patul prin sărituri uşoare în sus şi în jos pentru a se asigura de elasticitatea saltelei.

Se întinde pe pat în toate direcţiile pentru a depista eventualele ghemotoace, puncte tari, goluri şi adâncituri

Femeia trebuie să verifice elasticitatea celor 46.000 de paturi ale hotelurilor Premier Inn

Verifică dacă marginile patului sunt suficient de solide pentru a permite aşezarea clienţilor şi consistenţa saltelei pentru ca trupurile acestora să nu se rostogolească unul peste altul în timpul somnului.

Se culcă pe o parte a patului lângă un coleg se sex masculin şi, dacă reuşesc să adoarmă amândoi, înseamnă că patul e bun.

Vizualizări: 928

Comentează