Michelle Obama a făcut senzaţie într-o rochie de 35 de dolari de la H&M

Michelle Obama a făcut senzaţie într-o rochie de 35 de dolari de la H&M

Îmbrăcată cu o rochie neagră cu buline albe şi purtând o centură corai, Prima Doamnă a SUA, Michelle Obama şi-a făcut apariţia în platoul emisiunii « Today Show », difuzată de NBC.

Potrivit gandul.info, dincolo de temele variate de discuţie – părul grizonat al preşedintelui Obama, renunţarea acestuia la fumat, ori prezenţa celor două fiice ale cuplului prezidenţial pe Facebook – , o surpriză a reprezentat-o alegerea vestimentară a Michellei Obama, care a optat să poarte nu o rochie de designer, ci una achiziţionată de la H&M.

De altfel, rochia în valoare de 34.90 de dolari se află la vânzare în toate magazinele retailerului suedez. Cea purtată de Prima Doamnă însă a fost personalizată prin adăugarea unor mâneci trei sferturi şi prin înlocuirea cordonului roşu de pânză al rochiei cu o centură corai.

Look-ul Michellei Obama a fost completat cu o pereche de pantofi galbeni cu toc.

Deşi poartă creaţii ale unor designeri de top, precum Alexander McQuinn a cărui rochie a purtat-o recent la un dineu de stat, doamna Obama nu se fereşte de chilipiruri. În trecut a fost văzută purtând tricouri de 10 dolari de la Gap ori rochii de vară de la Target. De altfel este cunoscută pasiunea ei pentru J.Crew, un brand adresat clasei de mijloc.

Nu este prima dată când Obama mizează pe creaţiile H&M. În 2008, în timpul campaniei electorale, a făcut furori rochia ei cu dungi la care a accesorizat o centură neagră, devenită ulterior cel mai accesibil efect la care pot recurge americancele.

Vizualizări: 322

One Comment

  • Nume
    12 februarie 2011 | Permalink |

    Ce i**a!

Comentează