Putin spune bancuri cu spioni pentru a evidenţia birocraţia din Rusia

Putin spune bancuri cu spioni pentru a evidenţia birocraţia din Rusia Number of View: 239

Premierul rus, Vladimir Putin, a spus o glumă despre activitatea serviciilor secrete pentru a evidenţia birocraţia din Rusia.
În cursul unei reuniuni pe tema politicii regionale desfăşurată la Orenburg (Urali), Putin a spus un banc cu un spion american care voia să se predea în Rusia dar a fost plimbat de la un birou la altul din cauza birocraţiei.

“Un american vine la Lubianka”, sediul Serviciului Federal rus de Securitate (FSB).

“Sunt un spion şi vreau să mă predau”, a început Putin. “A fost întrebat din ce ţară provine. Sunt american, a răspuns el. Mergeţi la Biroul 5″, i s-a răspuns.

“A mers la Biroul 5, unde a fost întrebat dacă este înarmat şi a răspuns afirmativ. De acolo a fost trimis la Biroul 7, unde a fost întrebat dacă are sisteme de transmisiune. Răspunzând afirmativ, a fost trimis la Biroul 20″, continuă Putin.

“Acolo a fost întrebat dacă se află în misiune. Răspunzând afirmativ, i s-a spus să se ocupe de misiune, pentru că autorităţile ruse nu împiedică oamenii să lucreze”, a precizat premierul.

“Fenomene precum corupţia şi tirania birocratică sunt boli cronice în ţara noastră, din epoca ţaristă şi în cea sovietică, este mereu aceeaşi poveste”, a spus Putin.

Vladimir Putin a lucrat ca agent KGB în fosta Germanie de Est în perioada sovietică, după care a devenit directorul FSB şi a deţinut funcţia de preşedinte al ţării în perioada 2000 – 2008.
mediafax.ro

Comentează