Anatol Mârzenco a vrut să renunţe la muzică. A scris şi un text de adio!

Anatol Mârzenco a vrut să renunţe la muzică. A scris şi un text de adio!

Anatol Mârzenco a fost la un pas de a renunţa la muzică din cauza răutăţii şi invidiei dintre artişti. El a scris şi un text de adio pentru fanii săi.

Cine ar fi crezut că ranchiuna care persistă în showbiz-ul autohton, îl poate determina pe artist să se retragă din lumea muzicii. Acum şapte ani, îndrăgitul interpret Anatol Mârzenco, a fost la un pas de a renunţa la muzică. Răutatea şi invidia dintre colegii de breaslă l-au determinat să scrie un text de adio pentru toţi cei care-i iubesc muzica.
Convins de soţie să nu renunţe la muzică
„I-am spus soţiei că o să cânt doar această melodie, după care mă las de muzică. Nu am mai lansat cântecul, nici nu l-am înregistrat. Soţia mi-a spus că dacă aş ceda aşa uşor, nu-ş mai fi eu”, ne-a declarat Anatol Mârzenco, precizând că în ultimul timp este tot mai solicitat şi peste hotare, acolo unde artiştii noştri sunt mai bine remuneraţi decât la ei acasă. Recent, el a susţinut un recital la Arad pentru care a încasat o sumă destul bunicică.
Dacă ar fi Ministrul Culturii, ar anula distincţiile pe care nu le merită unii interpreţi
Dacă ar deţine funcţia de ministru al culturii (deşi nu îşi doreşte o asemenea responsabilitate), interpretul spune că ar face tot posibilul să anuleze distincţiile unor interpreți în cazul în care aceştia nu le merită. De asemenea, ar oferi titlul de „Artist Emerit” şi „Artist al Poporului” interpreţilor şi compozitorilor care sunt daţi uitării şi de care conducerea ţării îşi aduce aminte doar atunci când nu mai sunt printre noi.

Lena Negru

Vizualizări: 486

Comentează