Mircea Geoană cumătru mare la Chişinău

Mircea Geoană cumătru mare la Chişinău Number of View: 338

Presedintele Senatului Romaniei, Mircea Geoana, va fi nas de botez la o familie din Chisinau. Pentru ca ceremonia va avea loc abia sambata, oficialul a decis sa-si faca si o agenda politica, fixand astazi cateva intrevederi cu demnitarii moldoveni.

Politicianul social-democrat va boteza baietelul familiei lui Dumitru Traistaru la Catedrala Mitropolitana. A venit pregatit cu hainute si cu lumanare, asa cum ii sta bine unui nas de botez, dar fara sotia sa Mihaela.

A cunoscut familia unui roman si a unei basarabence in anul 2009, in Italia, unde acestia munceau.

“Ne-au batut la usa si au intrebat daca nu vrem sa le fim nasi. Am acceptat si i-am cununat in 2009 la Arad”, a povestit Geoana.

Acum trei luni, finii l-au sunat si l-au invitat la botez, la Chisinau.

Cu acest prilej, probabil, senatorul roman a hotarat sa isi oficiliazeze vizita din capitala Republicii Moldova. Astazi, Geoana se va intalni cu premierul Vlad Filat si cu presedintele interimar, Marian Lupu. Dupa-amiaza, el are programata o intalnire cu liderii fractiunilor parlamentare.

“Mi s-a confirmat ca voi avea intalnire cu liderii fractiunilor AIE. De la Partidul Comunistilor nu am raspuns”, a spus politicianul roman.
stireazilei.md

Comentează