Alla Pugaciova şi Galkin l-au vizitat în spital pe Boris Moiseev

Alla Pugaciova şi Galkin l-au vizitat în spital pe Boris Moiseev

Primadona estradei ruse, însoţită de parodistul Maxim Galkin, i-au făcut o vizită lui Boris Moiseev, care se află internat la reanimare din decembrie 2010.

Un luxos Rolls-Royce cu numărul de înmatriculare 001, din care a descins, însoţit de bodyguarzi, faimosul cuplu, a parcat în faţa Institutului de Neurologie din Moscova. După ce i-au salutat pe medici, Alla Pugaciova şi Maxim Galkin au urcat la reanimare pentru a-l revedea pe bunul lor prieten, căruia i-au adus şi un imens buchet de trandafiri galbeni. „Boris o aştepta pe Alla încă de dimineaţă. Ea şi-a anunţat vizita pe 11 ianuarie, dar a amânat-o până marţi seara”, a precizat pentru Life News, PR-ul artistului, Alexandr Iudin.

Pugaciova a stat de vorbă cu prietenul său aproape o oră, interesându-se de starea de sănătate a acestuia. Artista a vorbit şi cu medicii, întrebând ce tratament îi administrează acestuia şi când îl vor externa. La rândul său, Maxim Galkin i-a urat lui Moiseev sănătate, promiţând că îl vor mai vizita.

La ieşire, Alla Borosovna a uitat să îşi scoată papucii sterili din picioare, iar personalul medical nu a îndrăznit să o atenţioneze. Doar Maxim Galkin i-a şoptit discret la ureche şi a ajutat-o să şi-i dea jos.

Şi Kobzon a fost la el

Zilele trecute Moiseev a fost vizitat şi de Iosif Kobzon. „Sunt bucuros că starea de sănătate a lui Boris se îmbunătăţeşte. E prietenul meu cel mai bun şi mi-a părut rău de  ce i s-a întâmplat. Acum ce-a fost mai greu a trecut, se simte bine, a reuşit să se ridice din pat şi să mă conducă la lift. Din păcate, nu va părăsi spitalul prea curând, are nevoie de un program de reabilitare mai îndelungat, după care neapărat va ieşi în scenă”, a declarat presei Kobzon.

Reamintim că Boris Moiseev a fost internat la Institutul de Neurologie din Moscova în urma unui atac cerebral. Acum urmează un tratament medicamentos  riguros, însoţit de masaj şi fizioterapie.

M.M.

vizualizări: 998

Comentează