Victoria Beckham e însărcinată

Victoria Beckham e însărcinată

David Beckham şi-a anunţat fanii pe Facebook că soţia sa este însărcinată cu cel de-al patrulea copil al lor, care va veni pe lume la vară.

„Am veşti minunate. Victoria şi cu mine aşteptăm al patrulea copil în această vară. Băieţii noştri sunt foarte încântaţi că vor avea un frăţior sau o surioară”. Apropiaţii familiei Beckham au declarat pentru Daily Mail că fericita mămică plănuieşte să fie activă pe mai toată perioada sarcinii, la fel cum a făcut şi dăţile trecute, mai ales că acum este extrem de preocupată de cariera ei în modă.

Aceleaşi surse spun că David şi Victoria nu vor să afle sexul copilului înainte de naştere. Dar dorinţa lor de-a avea o fetiţă, după aproape 12 ani de mariaj şi trei fii – Brooklyn (11), Romeo (8) şi Cruz (5) -, e deja cunoscută. Fosta Posh Spice chiar a declarat într-un interviu că se poate imagina lesne jucându-se în faţa oglinzii cu cosmeticele sau alegându-şi haine alături de fiica sa. Totuşi, Victoria a fost extrem de rezervată până când s-a confirmat sarcina, ea afirmând pentru următorul număr Vogue că poate va mai face într-o zi un copil, dar că, în acest moment, şansele de-a avea o fetiţă „sunt foarte reduse”.

Victoria va naşte cu siguranţă prin cezariană, pentru că în trecut a recurs la această procedură, riscurile unei naşteri naturale fiind astfel destul de mari în aceste condiţii. De data aceasta, doamna Beckham e însărcinată în acelaşi timp cu Emma Bunton, fosta ei colegă de trupă (care aşteaptă şi ea cel de-al doilea copil, cu partenerul ei, Jade Jones). Amuzant este că, la doar câteva ore după anunţul făcut de David, au început deja să se facă pariuri la casa Paddy Power în legătură cu numele copilului – ar putea fi Sandra, dacă e fetiţă, acesta fiind numele mamei fotbalistului, sau David Jr, dacă e tot băiat? Cele mai ciudate variante înregistrate până acum, în ipoteza în care vorbim de un băiat, sunt Pelé şi Galaxy, cotate cu şanse de 200/1.

vizualizări: 415

Comentează