Alfaestetul, noua versiune a metrosexualului


Alfaestetul, bărbatul care se află cu un pas înaintea metrosexualului, ar putea deveni un trend global în 2011, deoarece metrosexualitatea este deja un lucru normal, global acceptat, iar evoluţia de la acest stadiu este firească.

Alfaestetul, metrosexualul 2.0, este momentan doar o ştire despre un ceva care ar putea răspunde punctual întrebării “Ce anume ar mai putea face David Beckham cu el, în afară de a-şi cumpăra o crema exfoliantă nouă?” Sunt şanse ca el să devină un trend global în 2011, un an de la care omenirea s-a obişnuit deja să aştepte orice.

Printre personajele simbol ale alfaestetului ar putea fi Alexander Skarsgard (True Blood), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Mickey Rourke, Gerard Butler, Daniel Craig, Jenson Button (pilot de Formula 1) sau Brandon Flowers (solistul formatiei The Killers).

Alfaestetul este versiunea mai nouă a metrosexualului, care se remarcă prin epilare, haine mulate şi bijuterii, folosirea cremelor şi eşarfelor şi calcularea caloriilor din salată cu gravitatea cu care masculii alfa din vechime analizau dinamica pistoanelor într-un motor V12 de la Ferrari.

Sursa: Jurnal.md

vizualizări: 284

Comentează