Nicolas Cage, sărutat cu forţa de o româncă

Nicolas Cage, sărutat cu forţa de o româncă

Filmările la ‘Ghost Rider 2′, care tocmai s-au incheiat in Romania, s-au dovedit a fi cu mari peripeţii pentru actorul american Nicolas Cage, care a fost sărutat cu forţa de una dintre figurantele autohtone.

Intamplarea a avut loc la una dintre ultimele filmări pe care superstarul american le-a avut cu figuranţii. Tanăra a profitat de faptul că se afla in acelaşi cadru cu actorul şi, intr-un moment de neatenţie a idolului ei, s-a repezit la el şi l-a sărutat cu forţa pe gură, astfel încât a fost nevoie de intervenţia celor din echipă pentru a o îndepărta. “S-a filmat aproape toată noaptea, iar pe la ora 12.00, Nicolas Cage s-a plimbat printre figuranţii simpli şi speciali”, ne-a povestit Dorin Şoimaru, unul dintre cei care au luat parte la filmări.

«Era să-i sară plombele»

“Poate ar fi stat omul mai mult şi ar fi dat autografe dacă o «mioriţă» mai înfocată nu l-ar fi prins de cap sărutându-l direct pe gură, de am crezut că rămâne Nicolas Cage fără nici o plombă după asemenea ventuză. Chiar după acel moment, vizibil iritat, actorul s-a retras tăcut şi modest, aşa cum a şi apărut în mijlocul nostru”, ne-a mai dezvăluit figurantul.

sursa: libertatea.ro

vizualizări: 377

Comentează