Un pensionar a jefuit 3 banci pentru a-si plati ipoteca

Un pensionar a jefuit 3 banci pentru a-si plati ipoteca

Un batran in varsta de 73 de ani din SUA a fost arestat dupa ce a jefuit 3 banci, neinarmat si a sustras cate 600 de dolari din fiecare.
James Bruce, posesorul unui magazin de gradinarit din Tampa, Florida a fost retinut de catre politisti si a recunoscut ca a jefuit bancile pentru ca avea nevoie urgenta de bani pentru a-si plata ipoteca. Insa, a adaugat ca planuia sa-i inapoieze bancilor cat de repede posibil.

Purtatorul de cuvant al politiei din Tampa, Laura McElroy, a declarat ca batranul a numit furtul un “imprumut rambursabil”.

Potrivit Reuters, furturile au avut loc pe 15 ianuarie, 1 si 10 februarie, iar Bruce a jefuit bancile fara a se folosi de vreo arma, strategia sa fiind una destul de simpla: barbatul le inmana functionarilor de la ghiseu cate o hartie prin care spunea ca o sa aiba loc un furt si le cerea cate 6 hartii de 100 de dolari.

Politistii au adaugat ca functionarii i-au dat de buna voie banii deoarece politica bancii spune ca personalul nu trebuie sa opuna rezistenta hotilor daca acestia sunt inarmati.

sursa: 9am.ro

vizualizări: 168

One Comment

  • Nume
    17 februarie 2010 | Permalink |

    Comentariu

Comentează