Radu Vâlcan vrea la Chişinău, de dragul Elenei

Radu Vâlcan vrea la Chişinău, de dragul Elenei

Lui Radu Valcan i s-au aprins rău călcaiele după Elena Voscoboinic, fosta sa parteneră de la emisiunea “Dansez pentru tine”. Apropiaţii prezentatorului de la Acasă TV susţin că acesta ar accepta să prezinte un show la o televiziune de peste Prut doar pentru a fi aproape de Elena.

Zvonurile legate de o posibilă idilă născută pe ringul de la “Dansez pentru tine”, între Radu Vâlcan şi Elena Voscoboinic, prind din nou contur. Se pare că amorezii au şansa de a fi mult mai aproape unul de celălalt. Mai exact, este posibil ca Radu să stea o perioadă la Chişinău, acolo unde locuieşte fosta lui parteneră de dans. Asta pentru că, recent, Radu Vâlcan a primit o ofertă avantajoasă de a prezenta, la o televiziune din Republica Moldova, emisiunea “Fabrica de staruri”, care a avut mare succes anul trecut. Conform unor surse din anturajul lui Radu, acesta e foarte tentat să accepte oferta producătorilor de peste Prut, numai că va trebui să vadă în ce măsură contractul semnat cu Acasă TV îi va permite să lipsească de pe post o perioadă lungă de timp.

Şefii de la Acasă TV nu i-au dat răspunsul

Dacă şefii lui Radu îi vor da voie acestuia să plece la Chişinău, aceasta va fi şansa lui de a o cuceri definitiv pe Elena, care, oficial, încă mai e cuplată cu Dumitru, fostul ei coleg din trupa Teodor Balet. În plus, Radu va avea ocazia să o vadă pe Elena nu doar în afara emisiunii, ci şi în platoul acesteia. Fiind una dintre solistele Teodor Balet, trupă care va asigura momentele artistice din timpul showului, Elena va fi alături de Vâlcan la filmări, în cele trei luni în care se va derula proiectul. Prezenţa lui Radu în emisiunea cu pricina i-ar asigura acesteia un rating foarte ridicat, având în vedere faptul că publicul moldovean l-a îndrăgit pentru modul în care s-a luptat să o ajute pe Elena să-şi îndeplinească visul.

Raicu a primit 120.000 € pentru a prezenta show-ul


“Fabrica de staruri” a debutat anul trecut la postul Prime din Republica Moldova şi a fost prezentată de Andreea Raicu. Show-ul de tip “Megastar” a avut audienţe record. Se pare că, pentru prestaţia ei, Andreea Raicu ar fi primit 120.000 €. Vedeta nu mai e agreată pentru noul sezon al emisiunii, pentru că ar fi făcut o serie de afirmaţii considerate jignitoare despre perioada petrecută acolo. Aşa că, anul acesta, producătorii “Fabricii de staruri” au trei propuneri: Radu Vâlcan, Virgil Ianţu şi Teo Trandafir. “Am discutat cu unele vedete, dar nu vă pot spune mai multe”, ne-a declarat Teodor Rădulescu, directorul artistic al show-ului. Referitor la situaţia Andreei Raicu, Teodor Rădulescu nu a vrut să comenteze.

sursa: libertatea.ro

vizualizări: 644

Comentează