Florin Piersic: „Nici în purgatoriu nu găseşti un public ca voi!” – FOTO

Florin Piersic: „Nici în purgatoriu nu găseşti un public ca voi!” – FOTO

Impresionat şi flatat – aşa a plecat de la Chişinău Florin Piersic. Celebrul actor a dorit ca prin intermediul tabloidului „apropo”, să vină cu un mesaj special pentru ei.

A crezut că e acasă
„Nicăieri nu găseşti un public ca la voi, poţi să-l cauţi oriunde: în rai, în iad, în purgatoriu. Pentru mine, voi sunteţi un etalon de public. Nu am spus asta nicăieri şi nimănui. Sunteţi buni, generoşi, calmi, simpatici, înţelegători. Chiar dacă eşti prost, voi nu fluieraţi. Înghiţiti totul pentru că sunteţi buni la suflet. Am fost pentru a cincea oară la Chişinău şi am avut impresia că sunt la mine acasă, nu pe o scenă”, ne-a declarat Florin Piersic.
La concertul jubiliar al Olgăi Ciolacu, care a avut loc pe 28 aprilie, îndrăgitul actor a fost vizibil emoţionat când cei prezenţi în sală s-au ridicat în picioare, aplaudând îndelung apariţia sa scenică. În timpul concertului, Florin Piersic a recitat poezii, a cântat melodii de pe noul său CD şi a spus glume aşa cum doar el ştie el s-o facă.
Niciun demnitar nu a fost prezent în sală
„Sunt fericită că totul a trecut cu bine, acum să judece publicul cum a fost concertul. Am primit foarte multe apeluri în care lumea a ţinut să-mi mulţumească pentru concertul frumos. Sunt onorată că am fost sărbătorită de prietenii mei şi sunt bucuroasă că alături de mine a fost şi Florin. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că a fost aşa cum a fost”, ne-a declarat Olga Ciolacu, Artistă a Poporului.
Spectacolul a fost unul pe cinste, cu sala arhiplină, invitaţi pe măsură şi un show inedit care a durat mai mult de patru ore, spre bucuria admiratorilor primadonei estradei noastre noastre, aşa cum a numit-o pe Olga Ciolacu Vladimir Hotineanu.
Valentin Bătrânac, organizatorul concertului „Nu am timp să-mbătrânesc”, a fost profund dezamăgit când a văzut locurile rezervate funcţionarilor statului goale. „Doar doi miniştri au fost prezenţi, cel al Culturii şi cel al Sănătăţii… atât!”, conchide Valentin Bătrânac.
Urmează încă o surpriză
În cadrul concertului au mai evoluat Mihai Munteanu, Ian Raiburg, Nelly Ciobanu, Ana Barbu, Vitalie Dani, Irina şi Anatol Bivol, Gheorghe Urschi, Nicolae Hodină. Artiştii au fost acompaniaţi de orchestra „Mugurel” şi Fanfara Ministerului Afacerilor Interne.
În toamnă, cei doi artişti mai pregătesc o surpriză inedită pentru publicul din Moldova. O aşteptăm cu drag!

Lena NEGRU

vizualizări: 1202

2 Comentarii

  • leonid goldstein
    13 mai 2010 | Permalink |

    Iata doua vedete ale neamului romanesc Florin Piersic si Olga Ciolacu care merita cea mai inalta distinctie- Ordinul Republicii !-am aplaudat in Tel-Aviv si au vorbit foarte frumos despre Chisinau unde mi-am petrecut copilaria si adolescenta. Nostalgice amintiri aduse de aceste doua valori ale neamului vostru! Bravo!

  • Lio
    18 mai 2010 | Permalink |

    “Chiar dacă eşti prost, voi nu fluieraţi. Înghiţiti totul pentru că sunteţi buni la suflet. “. Daaa, Moldovanul aplauda, ca el e cumsecade, si la urma ramane prost. De asta si suntem atat de saraci, de atata ca inghitim tot ca niste prosti

Comentează