Japonezii au inventat sutienul în care poţi planta orez

Un creator de modă specializat în lenjerie feminină, a realizat un nou tip de sutien în care se poate cultiva orez sau alte tipuri de plante.

Ciudata lenjerie intimă are în componenţă, două borcane în loc de cupe şi un furtun de udat ce ţine loc de curea. Pe acesta sunt ataşate mai multe eprubete cu răsaduri şi chiar un set de mănuşi de grădinărit.

Invenţia aparţine casei de modă Triumph, renumită în Japonia pentru creaţiile sale năstruşnice ce ironizează anumite aspecte ale vieţii cotidiene nipone.

În cazul de faţă, se atrage atenţia asupra autosuficienţei în materie de alimentaţie (orezul fiind prezent în aproape la orice masă – n.r.), purtătoarea sutienului având posibilitatea de a cultiva orez în orice perioadă a anului.

“În ultimul an, tinerele japoneze au manifestat un interes sporit faţă de agricultură. Ne-am gândit că, în acest fel, poate şi alte femei vor experimenta cultivarea pământului şi vor planta orez oriunde şi oricând”, explică ironic Yoshiko Masuda, din partea companiei Triumph.

Sursa: click.ro

vizualizări: 210

Comentează