Regulament postare comentarii pe site

Accesul si utilizarea site-ului apropomagazin.md se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Postarea opiniilor/comentariilor presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Comentariile ce nu sunt validate de catre utilizator in termen de 48 ore nu sunt luate in considerare si vor fi sterse automat. Introduceti o adresa de mail valida pentru confirmarea inregistrarii. Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi dezvaluita nici unei terte persoane si nici nu va fi publicata pe site.

In campul “Nume” se introduce numele dumneavoastra sau pseudonimul.

Este interzis spam-ul (postari multiple ale aceluiasi comentariu).

Este interzisa utilizarea unui limbaj indecent, vulgar, obscen, discriminator, xenofob sau rasist in comentarii. Injuriile de orice fel nu sunt premise.

Sunt permise numai comentariile in limba romana. Comentariile ce contin prescurtari abuzive, precum si scrierea cu tz,sh, k, y este interzisa, cu exceptia cazurilor in care pot aparea confuzii.

Sunt permise comentariile in contradictoriu cu alte comentarii postate de utilizatori, acestea pastrand regula bunului simt.

Ne rezervam dreptul de a nu publica unele comentarii, fara sa dam explicatii suplimentare.

Comentariile exprima punctul de vedere si opiniile autorilor si nu ale Redactiei (exceptie facand mesajele scrise chiar de catre aceasta), motiv pentru care nu ne asumam responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane.

Redactia apropomagazin.md nu ofera garantii pentru lipsa de acuratete a comentariilor postate de cititori, pentru mesajele incomplete, inutile sau pentru orice informatii prezentate. Comentariile exprima punctele de vedere ale autorului, nu punctele de vedere ale Redactiei apropomagazin.md .

Redactia apropomagazin.md isi rezerva dreptul de a sterge orice comentariu si de a interzice postarea comentariilor oricarui utilizator care nu se supune acestor conditii, fara a da explicatii ulterioare.