Demi Moore și Ashton Kutcher, din nou împreună! Ce îi unește pe cei doi

Demi Moore și Ashton Kutcher, din nou împreună! Ce îi unește pe cei doi

Chiar dacă s-au despărțit în urmă cu un an, oficial Demi Moore și Ashton Kutcher sunt în continuare soț și soție, pentru că niciunul din ei nu a intentat divorț. Mai mult se pare că cei doi vor continua să lucreze împreună pentru a-și duce mai departe campaniile caritabile pe care le începuseră, potrivit libertatea.ro.

Cei doi au confirmat faptul că vor continua să lucreze împreună la fundația caritabilă pe care au înființat-o în 2010, unde luptă împotriva traficului și exploatării sexuale a copiilor.

“În ultimul timp ne-am focusat pe combaterea traficului și a exploatării sexuale a copiilor. Este un lucru extrem de evident faptul evoluția tehnologiei amplifică aceste crime împotriva minorilor și trebuie să acordăm mult mai multă atenție”, au spus Demi și Ashton.

Actorul din “Doi bărbați și jumătate” și frumoasa artistă din “Striptease” au anunțat în noiembrie 2011 că divorțează, după un mariaj de 6 ani. Cu toate acestea, nici unul dintre ei nu a depus vreun act de divorț sau pentru partaj la tribunal.

Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 363

Comentează