Xenia Deli a primit în dar un Maserati!

Xenia Deli a primit în dar un Maserati!

Frumoasa şatenă Xenia Deli a împlinit săptămâna trecută 25 de ani, iar cu această ocazie a primit un cadou wow! E vorba de un automobil Maserati, roşu, preţul căruia ajunge la 200 000 de euro. „Mulţumesc, dragul meu Alex, că îmi faci atât de specială aniversarea şi fiece zi”, a scris modelul în comentariul ce însoţeşte fotografia.

Viaţa personală a Xeniei Deli este un secret bine păstrat. Deşi la început de carieră, într-un interviu pentru APROPO, declara că e căsătorită cu un cetăţean american a cărui identitate nu vroia s-o dezvăluie şi că-şi doreşte cinci copii, ulterior, în alte interviuri pe care le acorda, spunea că visează să-şi întemeieze o familie. În acelaşi timp, presa străină scria că moldoveanca ar fi curtată de însuşi Mohamed Anwar Hadid, o persoană foarte influentă şi cunoscută în America. Acesta este un dezvoltator imobiliar originar din Israel care din 1980 a început să obţină mari profituri din afacerile imobiliare. Printre prietenii lui s-a numărat şi Michael Jackson.
Se pare că acum şatena are un alt iubit, extrem de generos.
Menţionăm că tânăra are o carieră de succes în SUA, în 2012 semnând chiar un contract cu Victoria’s Secret. Xenia Deli consideră această colaborare drept cea mai mare performanţă profesională a sa, căci, spunea ea, „orice model îşi doreşte să devină ‘îngeraş’, iar această colaborare e cel mai bun lucru care i se putea întâmpla”.
Modelul născut la Basarabeasca are o carieră de succes în America, ţară în care se simte ca acasă şi unde are de gând să se stabilească definitiv. Iar în R.Moldova, unde locuieşte bunica ea, va veni doar în vizită.
N.T.

Comentează