A cumpărat pastile pentru erecție, dar ce se afla în capsule e terifiant

A cumpărat pastile pentru erecție, dar ce se afla în capsule e terifiant

Un bărbat din Leeds, care avea probleme cu erecția și a cumpărat niște pastile de pe internet, prezentate drept ”tratament naturist pentru impotență” era să moară din cauza ingredientelor conținute de acestea.

Potrivit site-ului de poliție din Leeds, Marea Britanie, citat de libertatea.ro, bărbatul a dorit să aibă parte de niște nopți pasionale cu iubita lui și cum avea probleme cu erecția a decis să cumpere niște pastile de pe internet.

Britanicul a crezut că sunt inofensive, mai ales pentru că erau prezentate drept un tratament naturist, făcut din plante. A cumpărat mai multe pastile: negre, una roșii și gri, deoarece așa se menționa în anunț, că trebuie să le ia pe toate. În schimb, la scurt timp după ce le-a înghițit i s-a făcut foarte rău și a mers la spital.

Pastilele rămase neutilizate au fost analizate, iar în cele de culoare neagră s-a găsit arsenic. Cele roșii și gri conțineau un amestec inofensiv de plante și ierburi.

În urma sesizării făcute la Poliție, autoritățile au dat de urma unui bărbat de 51 de ani, tot din Leeds, care fabrica și vindea pastilele pe internet. Acesta a fost reținut.