Avem şi noi o Conchita Wurst! FOTO

Avem şi noi o Conchita Wurst! FOTO

Câştigătoarea Eurovision Song Contest 2014 a declanşat un adevărat fenomen pe reţelele de socializare. Cântăreaţa din Austria face furori în toată lumea, iar stilul ei tinde să devină o modă.

Nebunia „Conchita, femeia cu barbă” se extinde! Emilian Creţu, actor la Teatrul „Eugene Ionesco” şi make-up artist la Jurnal TV, a copiat-o pe câştigătoarea Eurovision şi a postat mai multe fotografii pe contul său de Facebook.
Pozele au adunat zeci de like-uri în doar câteva ore.

aPrecizăm că „femeia cu barbă”, numele sub care este cunoscută, este de fapt Thomas „Tom” Neuwirt, iar în certificatul de naştere s-a menţionat că este băiat. Numai că Tom a simţit că are altă identitate şi s-a hotărât să devină femeie. La un singur lucru nu a vrut să renunţe în procesul de schimbare de sex: barba, trăsătura cu care a şocat o lume întreagă.
Pe lângă acest aspect, apariţiile Conchitei sunt ireproşabile: rochii de o eleganţă deosebită, coafuri perfecte şi un machiaj care le-ar face invidioase pe multe femei. De altfel, trebuie recunoscut faptul că artistul face acest lucru intenţionat, sfidează, încearcă să şocheze şi să atragă atenţia asupra sa, devenind un adevărat produs de marketing.

a

a

aS.T.
Foto: Facebook

Vizualizări: 3392

Comentează