Ilan Shor, luat peste picior de un critic de modă din Rusia: „Salutări din anii ’90!”

Ilan Shor, luat peste picior de un critic de modă din Rusia: „Salutări din anii ’90!”

Alexandr Vasiliev a analizat stilul vestimentar al interpretei Jasmin, dar şi al mai tânărului ei soţ, businessmanul moldovean Ilan Shor.
Jasmin adăugase destul de multe kilograme în timpul celei de-a doua sarcini, dar şi în primele luni după naştere.

Criticată adesea în presă pentru felul în care arată, interpreta spunea că n-o deranjează noile ei forme şi că preferă să ducă o luptă „blândă” cu kilogramele în plus. Asta numai până în ziua în care fiul ei mai mare i-a zis: „Mamă, nu-i aşa că într-o bună zi vei reveni la silueta de odinioară?”.
A fost ca un duş rece. Jasmin şi-a angajat antrenor personal de fitness, face yoga şi masaj, astfel că în ultima perioadă soţia miliardarului moldovean Ilan Shor postează pe reţelele de socializare fotografii în care îşi etalează silueta bine lucrată.
Portalul 7days.ru a cerut părerea lui Aleksandr Vasiliev, critic de modă celebru în Rusia, referitor la transformarea interpretei, dar şi referitor la stilul ei vestimentar. Exigent, dar corect, acesta a analizat mai multe fotografii ale cântăreţei, realizate la evenimente mondene. Acesta a lăudat-o pentru faptul că a reuşit să dea jos atât de multe kilograme într-un termen scurt, a apreciat alegerea unor ţinute şi a criticat-o pentru altele.
În una din poze Jamin apărea alături de soţul ei, iar Aleksandr Vasiliev nu a ratat ocazia de a analiza şi ţinuta aleasă de Ilan Shor. „Bărbatul vedetei, om de afaceri, nu e îmbrăcat la fel de bine ca nevasta sa. Principala greşeală o constituie nasturele de sus descheiat, borseta în mână (salutări din anii ’90!) şi cravata de culoarea nefritului. Ca nuca de perete!”, a concluzionat criticul de modă.
Voi ce ziceţi, sunteţi de acord cu părerea lui Aleksandr Vasiliev?

Vasiliev shor
T.N.
Foto: 7days.ru