Vitalie Dani va trăi VISUL AMERICAN!

Vitalie Dani va trăi VISUL AMERICAN!

Vitalie Dani are de gând să se răsfeţe din plin în această vară. Artistul pleacă tocmai pentru o lună din ţară alături de familia sa într-o vacanţă de vis în America şi Canada.

Dacă celelalte vedete îşi fac cu greu un locuşor liber în agendă pentru a-şi planifica câteva zile de vacanţă, Vitalie Dani a decis să fie mai generos cu el însuşi şi şi-a program o lună întreagă pentru a vizita America şi Canada.

„Pentru această vacanţă a trebuit să refuz multe manifestaţii şi concerte, dar cred că familia noastră merită această odihnă pe deplin. Sper să reuşim să vedem cât mai multe locuri frumoase”, a declarat artistul în cadrul emisiunii „O seară perfectă” de la Acasă TV.

Nici în vacanţă, interpretul nu va sta departe de scenă. Pe durata aflării lui în Canada va participa în cadrul unui concert în Montreal: „Am fost invitat de asociaţiaMoldova – Quebec să cânt într-un concert dedicat concetăţenilor noştri care muncesc şi locuiesc în Canada. În felul acesta le voi aduce Moldova mai aproape de ei”.

Înainte de a pleca în vacanţă, Vitalie Dani a mai pus la punct unele lucruri. A lansat o piesă nou nouţă intitulată „Eu sunt te iubesc-ul tău” a căror versuri şi muzică îi aparţin”.

Piesa va avea şi un videoclip la care artistul va lucra după ce se va reîntoarce din vacanţă.

V.V
Foto: Acasă TV

Vizualizări: 858

One Comment

  • Eleni
    30 iunie 2013 | Permalink |

    calatorie frumoasa!!Dar unde va veti caza,interesant e ???

Comentează