Un prezentator TV A ÎNJURAT la debutul său! Vezi ce a scris apoi pe Twitter

Un prezentator TV A ÎNJURAT la debutul său! Vezi ce a scris apoi pe Twitter

Un jurnalist a comis-o în prima sa zi de muncă. AJ Clemente a debutat ca prezentator de ştiri pentru NBC North Dakota înjurând în direct.

Incidentul a avut loc în urmă cu o zi şi americanul nu şi-a dat seama că este în direct. Astfel, în timp ce colega sa de platou l-a prezentat pe noul venit,  AJ Clemente a înjurat fără să realizeze că transmisiunea este live: “F****** s***”, a spus acesta, lucru pentru care a devenit celebru pe Internet, scrie libertatea.ro

Supărat pe sine şi conştient că a comis-o, AJ Clemente a scris ulterior pe contul său de Twitter: “Nu putea să meargă mai rău de atât!”. Prezentatorul a fost suspendat până când situaţia va fi rezolvată.

“Vreau să îmi cer scuze, angajatul nostru nu a realizat că microfonul este pornit, dar aceasta nu este o scuză. Ne pregătim reporterii pentru a conştientiza că orice microfon poate fi în direct oricând. Din păcate, nu a fost cazul în această situaţie. Persoana implicată a fost suspendată până când situaţia va fi rezolvată. Tot ce putem face este să vă cerem iertare, iar eu vă asigur că voi face tot ceea ce este posibil să nu se mai întâmple aşa ceva sub supravegherea mea”, a declarat Monica Hannan, director al postului local al NBC.

Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 174

Comentează