KATE MIDDLETON şochează din nou, REGINA va fi probabil FURIOASĂ! Vezi unde vrea să nască Ducesa de Cambridge

KATE MIDDLETON şochează din nou, REGINA va fi probabil FURIOASĂ! Vezi unde vrea să nască Ducesa de Cambridge

Sarcina Ducesei de Cambridge continuă să creeze multe controverse în Marea Britanie, iar ultima discuţie aprinsă este legată de spitalul în care Kate Middleton va alege să nască.

Astfel, spre uimirea tuturor şi, probabil, spre furia familiei regale, Kate îşi doreşte să nască la spitalul din orăşelul Berkshire, acolo unde s-au născut ea şi sora ei, Pippa, scrie libertatea.ro
Până acum, specialiştii preconizau că naşterea va avea loc în aripa Lindo a Spitalului St. Mary’s, din Paddington, acolo unde Diana i-a născut pe Prinţii William şi Harry.
“Familia lui Kate vrea ca ea să nască la spitalul din Berkshire. Raţionamentul este acela că Ducesa îşi va petrece ultimele luni de sarcină acasă, şi i-ar fi dificil să meargă la Paddington pentru a naşte”, susţine un prieten al cuplului, citat de The Telegraph.
Ducesa a luat în calcul foarte probabil şi precedentul legat de spitalele pe care i le-au recomandat cei din familia regală. Astfel, în timp ce a fost internată la Spitalul King Edward VII din Marylebone, o asistentă medicală şi-a pus capăt zilelor după ce a fost victima unei farse făcute de realizatorii unei emisiuni radio din Australia.

Vizualizări: 1144

Comentează