Dan Bălan, aşa cum nu l-ai mai văzut până acum! VIDEO

Dan Bălan, aşa cum nu l-ai mai văzut până acum! VIDEO

Acum o lună, Dan Bălan a susţinut un spectacol grandios la Palatul Naţional „Nicolae Sulac”, iar zilele acestea, pe internet a apărut un filmuleţ de la repetiţiile pentru concert.

În studio, Dan Bălan vorbeşte în trei limbi – rusă, engleză şi română, iar atmosfera este extrem de amuzantă. Interpretul şi bunii săi prieteni par relaxați, iar Dan Balan, cel care de obicei apare serios şi uşor rigid, face de această dată o concesie pentru fanii săi, oferindu-le un mic spectacol, în care apare în ipostaze amuzante.
Precizăm că la concertul lui Dan Bălan sala a fost arhiplină, iar biletele s-au vândut în primele săptămâni de după anunțarea evenimentului. Artistul a fost susţinut la concert şi de către mama sa, Ludmila Bălan, alias Tanti Ludmila, care a dansat energic pe ritmurile muzicii fiului său.
După eveniment, interpretul le-a spus jurnaliştilor că în primăvară va mai susţine un concert live, pentru că nu vrea să-i dezamăgească pe fanii care nu au reuşit să procure bilete la concert. „Am înţeles că multă lume a vrut să ajungă la spectacol, dar sala este mică aşa că voi mai susţine un concert”.


L.N.

Vizualizări: 1639

One Comment

Comentează