Dennis Rodman face noi dezvăluiri despre Kim Jong-un: “El e doar un copil care nu vrea război”

Dennis Rodman face noi dezvăluiri despre Kim Jong-un: “El e doar un copil care nu vrea război”

Liderul nord-coreean, Kim Jong-un s-a întâlnit în urmă cu câteva săptămâni cu Dennis Rodman, unul dintre cei mai nonconformişti jucători din istoria NBA-ului. Fostul baschetbalist a făcut recent dezvăluiri despre Kim Jong-un.

Într-un interviu acordat publicaţiei The Sun,citat de libertatea.ro, fostul baschetbalist american a vorbit în termeni laudativi despre Kim Jong-un. “Kim nu este genul de om asemănător lui Saddam Hussein, care ar fi vrut să cucerească lumea. El nu vrea să ucidă pe nimeni – el vrea să discute despre pace. Ascultaţi-mă, trebuie să vă amintiţi că el este doar un copil. (…) I-am strâns mâna şi i-am spus pe nume, Kim, nu i-am spus Prinţ sau Lider Suprem sau altfel”, a spus Rodman.

Acesta a adăugat: “Kim nu vorbeşte despre război. L-aţi văzut voi vorbind despre război? El vrea să vorbească despre pace, este serios în privinţa aceasta. Dacă ar fi vrut să înceapă războiul ar fi făcut-o deja”.

Cât despre vizita la palatul lui Kim Jong-un, Rodman în vârstă de 51 de ani a punctat: “Palatul este uimitor, este marmură peste tot (…). Nu o să vă spun că toaletele sunt din aur sau ceva de genul acesta pentru că i-am promis lui Kim că nu voi vorbi despre lucrurile acestea. Sunt mai multe lucruri despre care nu vreau să vorbesc”.

Fostul baschetbalist a spus că are de gând să se reîntoarcă în vară în Coreea de Nord să stea câteva zile în vacanţă.

Foto: EPA

Vizualizări: 166

Comentează