Animă atmosfera din dormitor în 5 pași simpli

Animă atmosfera din dormitor în 5 pași simpli

Inceputul de an este o perioada excelenta pentru a te gandi la sex si la ce poti face pentru a-ti imbunatati viata sexuala, scrie ele.ro.

Vestea buna este ca nu trebuie sa depui eforturi uriase pentru a anima atmosfera din dormitor si a aduce un suflu nou relatiei. Dimpotriva, micile schimbari sunt cele care dau cele mai bune rezultate.

Descopera cum iti poti revitaliza viata sexuala si bucura-te de sex de calitate alaturi de partenerul tau.

1. Adopta o atitudine indrazneata

In dormitor, la fel ca si in afara lui, atitudinea conteaza mai mult decat crezi. Daca pana acum te fereai sa fii prea indrazneata si erai rezervata cand venea vorba despre incercarea unor pozitii noi, de astazi trebuie sa iti schimbi atitudinea. Preia initiativa in pat, “inaugureaza” noi locuri din casa numai bune pentru sex si nu te sfii sa-i trimiti din cand in cand iubitului tau cate un sms obraznic, in care iti anunti intentiile si dorintele sexuale.

2. Scapa de toate lucrurile care va distrag atentia

Multe studii arata ca televizorul este ucigasul pasiunii din dormitor. Trebuie sa recunosti ca vi s-a intamplat de nenumarate ori sa fiti captivati de o emisiune sau de un film si sa “uitati” ca mai trebuie sa faceti si sex. Specialistii sustin ca pentru a va putea bucura de cat mai mult sex este bine sa scapati de tot ceea ce v-ar putea distrage atentia. Muta televizorul din dormitor in alta camera si evita sa-ti petreci seara in fata calculatorului. Cu alte cuvinte, nu lasa nimic sa iti distraga atentia de la partenerul tau si de la sex.

3. Foloseste-te de jucarii sexuale

Jucariile sexuale nu sunt tocmai punctul tau forte? Ei bine, nici nu trebuie sa fie. Daca nu esti dispusa sa folosesti catuse cu puf roz, bici si vibratoare, poti lua in calcul cateva jucarii inocente, pe care cu siguranta le gasesti prin casa. Cu putina imaginatie, poti transforma o banala cravata sau esarfa intr-o jucarie sexuala incitanta. O pensula veche de machiaj, cu peri moi si lungi, plimbata pe tot corpul iubitului tau sau pe al tau, de ce nu, va condimenta pe loc partidele voastre de sex.

4. Asaza o oglinda in dormitor

Vrei sa animi atmosfera din dormitor? Cu o oglinda iti poti indeplini misiunea. Asaz-o langa pat si priviti-va in timp ce faceti sex. Astfel, va puteti da seama de posturile voastre si de mimica si va puteti imbunatati aptitudinile sexuale daca este nevoie. Cuplurile care au profitat de sexul in fata oglinzii sustin ca aceasta experienta este mult mai excitanta decat sexul pe intuneric ori sub plapuma.

5. Cititi o carte erotica, vizionati un film erotic

Literatura erotica abunda in carti numai bune de citit inainte de sex, spun specialistii, insa daca nu va pasioneaza cititul puteti la fel de bine sa vizionati un film erotic si sa va lasati purtati de valul seductiei, al incitarii si al poftei de celalalt.

Animarea atmosferei din dormitor este o chestiune pe care fiecare o poate intelege altfel. Poti gasi o multime de alte metode prin care sa condimentezi sexul. Important este sa aduci de fiecare data un element nou, inedit si surprinzator. Doar asa poti pastra dorinta sexuala la un nivel optim in relatie.

Foto: ele.ro

Vizualizări: 282

Comentează