Petrecere surpriză pentru Karizma! “Prima experiență a fost șocantă”

Petrecere surpriză pentru Karizma! “Prima experiență a fost șocantă”

Frumoasa interpretă Karizma și-a sărbătorit ieri ziua de naștere și se pare că a avut parte de multe surprize din partea celor dragi. Ea a mulțumit părinților, prietenilor și colegilor de breaslă pentru petrecerea organizată doar pentru ea. Interpreta a scris un mesaj pe pagina sa de facebook unde menționează cât de mult ține la cei apropiați, dezvăluind de asemenea și câteva detalii din petrecerea surpriză.

Karizma a avut parte de o sărbătoare specială în acest an. Părinții și prietenii au făcut tot ce le-a fost în puteri pentru a-i face ziua mai specială. Se pare că interpreta a trăit atât stări de bucurie, cât și de melancolie. “În primul rând un mare mulțumesc mamei mele Ecaterina! Ea este cea care s-a gândit să îmi facă ziua mea una mai specială. La fel și tatălui, care este idealul meu. Dar nu s-ar fi descurcat ei fără Cristina Croitoru. Îți muțumesc din inimă! Suntem prietene de aproape nouă ani și în fiecare zi prietenia noastră crește tot mai mult și mai mult. Azi te-am descoperit a fi un organizator foarte bun de petreceri, dar sunt sigură că și în celelalte cazuri te vei discurca de minune. Îți mulțumesc din adâncul sufletului. La fel un mare mulțumesc lui Sârbu Igor pentru filmulețul la care a contribuit și Cristina Croitoru. Să știti că am plâns, pentru că în acel video erau persoane care nu aveau cum să ajungă la ziua mea”. Artista n-a ezitat să le mulțumească și cumătrilor ei, Olga și Alexandru Manciu pentru cuvintele frumoase, pentru faptele comune, interesele și gândurile pe care le împărtășesc. Ea l-a menționat și pe Adrian Ursu. “Mulțumesc pentru lacrimile fierbinți atunci când mi-ai cantat două piese care mă ating până în adâncul sufletului meu. Nu mă tem să fiu judecată atunci când cânți tu”, a mărturisit interpreta pe rețeaua de socializare.
Într-un final Karizma a mulțumit și striperilor. Se pare că anume ei au reușit să încingă atmosfera. “Prima experiență a fost șocantă. Mai practicăm până la 30 de ani”, conchide sărbătorita.

Doina Popov

Foto: Facebook

Vizualizări: 1532

One Comment

  • Ecaterina
    4 ianuarie 2013 | Permalink |

    Da de unde ati luat ca e frumoasa?

Comentează