Părinţii anului 2012. Vezi AICI la cine a venit barza!

Şi-au dorit să devină părinţi sau să-şi mărească familia, iar anul acesta Dumnezeu le-a auzit ruga. Este vorba de vedetele autohtone care sunt extrem de fericite că în viaţa lor a apărut un bebeluş.

Anul ce s-a scurs i-a adus Cezarei cel mai de preţ dar: pe 30 august ea a născut un băieţel perfect sănătos, pe care l-au numit Cezar. Interpreta a locuit iniţial cu părinţii pentru că avea nevoie de ajutorul lor, dar şi pentru că apartamentul ei era în proces de renovare. „E primul meu copil şi aveam nevoie de susţinerea şi experienţa ei”, ne spunea interpreta.

Alexandru Manciu, tătic de gemeni

În vara acestui an, la Alexandru Manciu au venit… berzele. Interpretul şi soţia sa, Olga, au devenit părinţi de băieţi gemeni. Fericitul tătic a declarat pentru APROPO că nu vrea bone pentru micuţii lor şi asta deoarece au o familie mare, iar mamele lor le vor da o mână de ajutor atunci când va fi cazul.
Juniorii familiei Manciu au fost botezaţi la doar două luni de la naştere, iar printre nani se numără Cristina Croitoru, Adrian Ursu, Boris Covali, Cristy Rouge, Elena Potorac şi câţiva prieteni de familie.

Vitalie Advahov are un „boţ de aur”

Vitalie Advahov are acasă „un boţ de aur”. Aşa o dezmiardă el pe mezina familiei, Ana-Maria, care a venit pe lume la sfârşit de septembrie. Spre bucuria părinţilor, micuţa a primit nota „10” la naştere din partea medicilor. Fiii mai mari ai instrumentistului sunt mereu gata s-o dădăcească pe surioara lor, iar tatăl acestora ne-a mărturisit că de la venirea pe lume a micuţei Ana-Maria, viaţa i s-a schimbat radical. Deşi are un program încărcat, de cum găseşte o oră liberă, artistul dă fuga acasă ca să-şi ţină în braţe „boţul de aur”.

Serghei Ialoviţchi pentru prima dată tătic

Serghei Ialoviţchi a avut de făcut o alegere dificilă în vara trecută: să meargă la Hollywood împreună cu SunStroke Project sau să fie alături de soţia lui atunci când aceasta va aduce pe lume primul lor copil – o fetiţă. Şi a ales a doua opţiune.
Tânărul tătic spune că deocamdată fiica lor este cuminte, iar ei se descurcă de minune în noul rol.*

N.T.
Foto: Facebook

Vizualizări: 2318

Comentează