Dezvăluiri incredibile făcute de cel mai bun prieten al lui Larry Hagman, scriitorul Harry Hurt III: “Medicii L-AU UCIS pe J.R.”

Revista americană National Enquirer a publicat recent un interviu cu cel mai bun prieten al actorului Larry Hagman, interpretul celebrului personaj J.R. Ewing din serialul “Dallas”. Scriitorul Harry Hurt III, confidentul din ultimele trei decenii al starului care s-a stins din viaţă pe 23 noiembrie, a şocat întreaga lume acuzându-i pe medici că i-au greşit diagnosticul şi tratamentul, informează libertatea.ro

“A vrut să-l joace J.R. Ewing până în ultima zi a vieţii sale şi a renunţat la tratamentul agresiv care l-ar fi imobilizat la pat”. Asta a spus despre Larry Hagman cel mai bun prieten al actorului, scriitorul Harry Hurt III. Acesta a dezvăluit şi informaţia şocantă conform căreia legendarul J.R. Ewing ar fi murit din cauza unor complicaţii cauzate de leucemie şi de cancer la limbă, nu de cancerul în gât pentru care îl tratau medicii de aproape un an. “Într-un centru de excelenţă cum e spitalul din Dallas, nu e admisibil să nu afli care era cu adevărat problema lui Larry. Dacă descopereau la timp problema reală, sigur mai trăia o bună bucată de timp”, a povestit Harry.

Ultimele cuvinte au fost: «Vă iubesc pe toţi»

În mărturia cutremurătoare a lui Harry Hurt s-au strecurat, printre lacrimi, şi ultimele vorbe ale lui Hagman: “Vă iubesc pe toţi! Vita celebratio est” (n.r. – din latină: Viaţa este o sărbătoare). Această sintagmă din latină tronează pe steagul american, care se află şi acum în faţa casei din Malibu a lui Hagman şi care era una din mândriile lui de ani buni.

Şi-a regizat sfârşitul din film, ca să uşureze munca producătorilor

↑ În acest spital din Dallas şi-a petrecut ultimele zile de viaţă J.R. Ewing

Puţină lume ştie că Larry Hagman a fost internat de urgenţă cu o săptămână înainte să se stingă din viaţă. Conform mărturisilor lui Harry, J.R. era conştient că boala avea să-l învingă şi s-a pus pe scris scenariul morţii sale din serialul “Dallas”. “Fără nici cea mai mică teamă sau tristeţe, Larry s-a apucat să scrie o variantă de scenariu în care J.R. moare. A adunat pagini bune de replici şi scenografii şi le-a pus într-un plic sigilat. Apoi, le-a trimis producătorilor şi le-a cerut să deschidă plicul abia după moartea sa. Potrivit presei americane, 80% din episoadele cu moartea petrolistului diabolic respectă ceea ce a scris Hagman în manuscris.

Vizualizări: 220

Comentează