Lady GaGa apreciază kilogramele lui Adele: “Mi-ar plăcea să fiu ca ea!”

Lady GaGa apreciază kilogramele lui Adele: “Mi-ar plăcea să fiu ca ea!”

Lady GaGa este un idol pentru mulţi tineri, însă se pare că şi cântăreaţa are modelele sale. Recent, Lady GaGa a spus că i-ar plăcea să fie din punct de vedere fizic ca Adele.

Recent, criticată pentru kilogramele în plus, Lady GaGa a luat atitudine şi a spus cât de mult o admiră pe Adele. “Mă gândesc – ei bine, chiar nu îmi pasă dacă se crede că sunt grasă pentru că, sincer, m-am îngrăşat cu aproximativ 13 kilograme- că Adele este mai mare decât mine şi atunci despre ea de ce nu spune nimeni nimic?”, a declarat GaGa.

Aceasta a adăugat: “Ea este atât de minunată încât încrederea în sine este ceva ce trebuie să învăţ de la ea. A ridicat moralul multor femei. Trebuie să fiu o femeie încrezătoare şi să spun lucruri de actualitate care să fie utile celor tineri”.

GaGa a completat: “Sunt conştientă de unele fotografii care circulă pe internet – mama m-a sunat şi m-a întrebat ceva de genul «Te-ai îngrăşat?» – toată lumea mi-a spus despre ele şi chiar nu mi-a păsat. Dar când am auzit că au devenit subiect de ştiri, acolo unde se discută chestii serioase – despre război, colaps economic şi alegeri – m-am gândit: «E ridicol». Ce exemplu este acesta pentru tinerii din faţa televizorului?”
Sursa: libertatea.ro
Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 300

Comentează