Didier Drogba, desemnat cel mai bun jucător din istoria clubului Chelsea

Didier Drogba, desemnat cel mai bun jucător din istoria clubului Chelsea

Atacantul ivorian Didier Drogba a fost desemnat cel mai bun jucător din istoria clubului englez de fotbal Chelsea, în cadrul unui sondaj publicat în ediţia cu numărul 100 a revistei oficiale a grupării londoneze.

Drogba a primit cele mai multe voturi din partea celor 20.000 de suporteri ai echipei de pe Stamford Bridge care au participat la anchetă, devansându-i pe Frank Lampard, Gianfranco Zola şi John Terry.

Fotbalistul african, care s-a transferat în vara acestui an de la Chelsea la Shanghai Shenhua, s-a declarat “onorat şi mândru” de această “incredibilă recompensă”.

“Vreau să le mulţumesc tuturor fanilor care au votat pentru mine. Sunt cu adevărat onorat şi mândru, cu atât mai mult cu cât la acest club au fost mari jucători înaintea mea, dar şi în perioada când eu am jucat acolo. Faptul că figurez alături de aceste nume mare este un privilegiu absolut. Sunt foarte fericit că am participat la istoria clubului Chelsea şi este incredibil că am primit o asemenea recompensă”, a comentat Drogba pe site-ul său oficial.

În vârstă de 34 ani, Didier Drogba a jucat timp de opt sezoane pentru Chelsea Londra, înscriind 157 de goluri în 341 de meciuri disputate. El a cucerit cu clubul londonez trei titluri de campion în Premier League, 4 Cupe ale Angliei, 2 Cupe ale Ligii şi 2 Supercupe (Community Shield), precum şi cel mai important trofeu din fotbalul european, Liga Campionilor, pe care l-a obţinut în luna mai a acestui an, înainte de plecarea sa în China.AGERPRES
Foto:AGERPRES

Vizualizări: 104

Comentează