O profă de liceu riscă să rămână şomeră pentru că le-a criticat pe rusoaice!

O profă de liceu riscă să rămână şomeră pentru că le-a criticat pe rusoaice!

O profesoară de liceu ar putea rămâne şomeră din cauza unui post pe un site de socializare, în care le critica pe rusoaice şi comportamentul lor.

După ce a scris pe pagina sa de facebook că „a învăţat să le urască” pe rusoaice după ce s-a odihnit în această vară în Turcia, o profesoară de istorie dintr-un liceu din or.Ufa (Başkotorstan, Federaţia Rusă) va fi cercetată penal de Procuratură, scrie Life News.

Guzalia Galimova (46 de ani) scria: „Muieri rusoaice, cât am învăţat să vă urăsc în timpul odihnei în Turcia! Cum de puteţi murdări totul în jurul vostru şi schimba prin comportamentul vostru mentalitatea bărbaţilor turci?”.

Postarea a adunat un număr mare de comentarii, iar cineva a venit cu iniţiativa de a depune o cerere la Procuratură pentru ca femeia să fie eliberată din funcţia deţinută pe motiv că „profesoara influenţează negativ dezvoltarea elevilor ei”.

Dar cadrul didactic, care acum se află în concediu de boală, nu pare să se fi speriat de ameninţările primite în adresa sa. Dacă ancheta Procuraturii va dovedi incitarea la ură etnică, Galimova va fi concediată.

N.T.

Foto: Life News

Vizualizări: 1738

2 Comentarii

  • Vik Thor
    31 octombrie 2012 | Permalink |

    pravda glaza kolit

  • Nina
    31 octombrie 2012 | Permalink |

    daca o rusoaica vorbea despre cat de rele sunt baskiroaicele, precis ca nu o apara nimeni. are dreptate femeia, doar ca nu trebuie sa generalizezi. fiecare natiune cu cozile ei de topor

Comentează