..

Ricu Vodă: „Dacă trăia Dolgan, acum aveam o orchestră în spate!”

Ricu Vodă: „Dacă trăia Dolgan, acum aveam o orchestră în spate!”

Ricu Vodă se pregăteşte pentru unul din ele mai importante evenimente din cariera sa de artist – concertul jubiliar. Pe 26 octombrie, îndrăgitul interpret va aniversa 50 de ani, iar a doua zi, pe 27 octombrie, va susţine primul său concert solo în faţa celor care-i adoră muzica.

Cu regret, Ricu Vodă ne-a mărturisit că şi-ar fi dorit ca acest concert jubiliar să aibă loc la Palatul Naţional, dar din lipsă de bani, evenimentul va avea loc la Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”. „Am apelat la numeroşi sponsori, dar nu am reuşit să fac rost de cele 40 de mii de lei pentru a putea plăti chiria la Palatul Naţional. Aşa că primul meu concert solo va avea loc acolo unde a şi început cariera mea de artist – la Filarmonica Naţională. Sper să iasă bine”, ne-a declarat Ricu Vodă.
Susţinut de colegii săi de breaslă
Cei prezenţi în sală vor audia piesele care l-au făcut celebru pe artist, cum ar fi „Aleargă caii” şi „August”, dar şi creaţii noi. În cadrul concertului aniversar al lui Ricu Vodă, pe scenă vor urca Valy Boghean, Aurica şi Valeriu Cordineanu, Alexandru Lozanciuc, Anatol Mârzenco, Irina şi Anatol Bivol, Doiniţa Gherman, Georgeta şi Oxana Ciorici etc. Interpretul şi-a dorit foarte mult să fie acompaniat de formaţia „Noroc”, dar lipsa banilor şi-a pus amprenta şi de această dată. „Cu 10 ani în urmă, Mihai Dolgan îmi spunea că la concertul meu jubiliar voi fi acompaniat de „Noroc” şi că împreună vom face tot posibilul ca evenimentul să aibă loc la Palatul Naţional”, ne mai spune Ricu Vodă, precizând că regretatul Mihai Dolgan i-a fost un prieten foarte bun.
Biletele la concertul jubiliar al lui Ricu Vodă costă între 80 şi 120 de lei.*
L.N.

Vizualizări: 507

One Comment

  • tUDOR
    7 octombrie 2011 | Permalink |

    Pacat , ca nu crede asa vesnicul si nemuritorul director a Palatalui National , Valentin Goga! El stie cui sai dea sala Palatului si cu cat, pacat ca multlaudatul cu briffingurile ministrul Focsa sta linistit in fotoliu de ministru, pacat , ca pleaca artistii adevarati,pacat, ca sunt dati uitarii, pacat, ca triumfeaza Igorasii, karizmele, roxanele, butoanele si alte zvezdouri de pe Bik! Am vazut in oras AFISELE cu anuntul premierei formatiei Noroc, o publicitate minora in comparatie cu afisele fratilor nostri de peste Prut! CUM E POSIBIL, CA DUPA ATATEA ‘REPRESII”, FACUTE DE CEI, CARE IN INTERVIURI II CANTA DIFERAMBE LUI DOLGAN SI NOROCULUI IN SFARSIT SA SE INCERCE RENASTEREA FORMATIEI, CARE AR SEMNIFICA SI UN OMAGIU CREATORULUI GENIU A MUZICII USOARE MOLDOVENESTI, SA NU FIE O PUBLICITATE DEMNA DE ACESTI ARTISTI! OARE E MA I IMPORTANT PENTRU NOI, MELADZE, SAU CORINA CHIRIAC?

Comentează