..

Boală misterioasă! O femeie a îmbătrânit 50 de ani în câteva zile!

Boală misterioasă! O femeie a îmbătrânit 50 de ani în câteva zile!

O femeie din Vietnam suferă de o boală care i-a dat pe medici peste cap, deoarece nimeni nu poate spune cu exactitate de ce suferă. Cert este că Nguyen Thi Phuong arată la 26 de ani ca o femeie de 70 de ani- Şi a îmbătrânit brusc, în câteva zile!

Potrivit libertatea.ro, Nguyen a făcut alergie la nişte fructe de mare în 2008 şi a luat timp de două luni nişte leacuri tradiţionale vietnameze. Pentru că starea ei nu se îmbunătăţea, ba din contră, a mers la medic unde i-au fost prescrise nişte medicamente cu cortizon, ce ar fi trebuit să o scape de alergii… dar se pare că acestea au scăpat-o şi de vreo 50 de ani din viaţă.

În câteva zile, Nguyen a îmbătrânit subit, ajungând să pară mama soţului său, care de fapt e cu 10 ani mai în vârstă decât ea.

Medicii nu înţeleg exact cum de s-a produs această îmbătrânire subită şi speră ca la un moment dat să găsească un tratament pentru ca vietnameza să arate din nou tânără.

Singurul aspect pozitiv din întreaga poveste e faptul că Nguyen, chiar dacă arată ca o băbuţă, e sănătoasă ca o femeie de 20 de ani, pentru că numai pielea i s-a ridat, dar muşchii, oasele şi organele interne nu i s-au atrofiat.

Vizualizări: 1141

Comentează