..

Uite cum mănâncă newyorkezii pizza mai nou – VIDEO

Uite cum mănâncă newyorkezii pizza mai nou – VIDEO

Un aparat automat care pregăteşte şi coace o pizza în mai puţin de două minute va apărea în curând pe străzile oraşului New York.

Pizzeria automatizată nu doar că îţi face o pizza proaspătă – nu congelată, ci făcută pe loc – în doar câteva minute, dar are şi un geam prin care se vede cum este preparată gustarea. După ce clientul alege tipul de pizza pe care vrea să-l mănânce, va putea vedea cum este întins aluatul şi cum sunt adăugate toppingurile, înainte ca mâncarea să fie băgată la cuptor, notează libertatea.ro.

Inventatorul aparatului ‘Pizzametry’ spune că în interior maşinăria poate stoca ingrediente necesare pentru 150 de pizze, cutii şi cuţite de plastic.

“Ceea ce ne-a entuziasmat foarte tare este interiorul maşinăriei: o pizzerie automatizată. Procesul începe la fel ca la restaurant – cu o bucată de aluat. După ce comanzi vezi cum acesta este întins, cum sunt puse toppingurile şi apoi pizza este pusă într-un cuptor adevărat – o component pentru care am petrecut foarte mult timp să-i facem designul”, a explicat inventatorul aparatului, Puzant Khatchadourian.

Vizualizări: 714

Comentează