..

Cornel Botgros: “Cineva a vrut să-mi distrugă căsnicia, dar nu i-a reuşit!”

Cornel Botgros: “Cineva a vrut să-mi distrugă căsnicia, dar nu i-a reuşit!”

Gurile rele alimentează zvonul precum că unul din mai cele mai solide şi admirate cupluri din peisajul monden autohton se destramă. Este vorba de Adriana Ochişanu şi Cornel Botgros, despre care se spune că ar fi depus chiar actele de divorţ. Şi parcă nu era de ajuns, în vizor a ajuns şi interpreta Lidia Bejenaru, mama lui Cornel, despre care se spune că s-ar fi bătut cu nora sa.

Cornel Botgros nu mai poate sta cu mâinile în sân, văzând că în presă au apărut informaţii eronate despre familia sa. Artistul consideră că zvonurile sunt alimentate de cei invidioşi de faptul că are parte de o căsnicie frumoasă şi armonioasă alături de Adriana Ochişanu.
Bârfe venite din partea invidioşilor?
„Cineva a vrut să ne strige mariajul, dar nu i-a reuşit. Suntem şi noi oameni, uneori avem neînţelegeri în familie, dar asta nu înseamnă că trebuie să divorţăm. Nu este adevărat că am depus actele la divorţ şi că Adriana s-a bătut cu mama. Sunt prostii! Aceste zvonuri au apărut din partea unei persoane, iar presei atâta şi i-a trebuit. Puteţi să mergeţi la judecătoria sectorului Ciocana şi să întrebaţi dacă am depus actele de divorţ. Tot ce-i posibil ca aceste bârfe să fi apărut în presă de la persoanele din anturajul nostru. Probabil de la aşa-zişii prieteni, care sunt invidioşi că nouă ne merge bine atât în viaţa de familie, cât şi pe plan profesional”, ne-a declarat Cornel Botgros.
În familia sa a existat totuşi un scandal de proporţii
Artistul ne mărturiseşte că acum câţiva ani, în familia sa a avut loc un scandal mare, dar despre care nu s-a vorbit în presă. „Am avut ceva probleme, însă le-am depăşit. Mă mir cum de nu s-a aflat atunci şi-n mass-media. Ca în orice familie, avem şi noi neînţelegeri, dar încercăm să le rezolvăm fără a implica presa. Nu suntem nici primii şi nici ultimii artişti cărora în casă poate nu le merge atât de bine, dar pe scenă totul este ok”, ne mai spune Cornel Botgros, precizând că atât el, cât şi Adriana, au aflat de la televizor cum că mariajul lor este pe muchie de cuţit şi că ar fi depus actele de divorţ. În acel moment s-au amuzat şi au decis să nu acorde atenţie bârfelor. Maestrul Botgros şi soţia acestuia, Lidia Bejenaru, au rămas şi ei fără cuvinte când au aflat că feciorul lor „divorţează”.
Jurnaliştii care scriu bârfe vor fi daţi în judecată
Cornel spune că nu va mai sta cu mâinile în sân şi că dacă mass-media va încerca să-şi facă PR pe seama mariajul său, scriind neadevăruri, se va ajunge şi în instanţa de judecată. „Pe cei care vor scrie bârfe şi informaţii neveridice îi paşte judecata. Pe asemenea teme nu se glumeşte. Bine că fiul nostru nu se uita la tv în timp ce se anunţa „divorţul” nostru. Ştiam că mulţi ne invidiază pentru succesul nostru, dar nu am crezut că se va ajunge chiar până aici”, consideră artistul.
Adriana Ochişanu: „La noi totul e bine şi frumos”
La rândul său, Adriana Ochişanu nu vrea să comenteze bârfele, precizând că în familia ei „totul este bine şi frumos”. Artista consideră că un cuplu celebru este mereu în vizorul lumii, iar unicul lucru pe care-l poate face ea şi soţul său este de a ignora bârfele.
Vor să-şi mărească familia
Adriana Ochişanu şi Cornel Botgros îşi doresc foarte mult încă un copil, iar după ce vor finisa proiectele muzicale la care lucrează în momentul de faţă, intenţionează să-şi mărească familia. „Adriana trebuie să scoată două piese de muzică uşoară, apoi vrem să lansăm şi un album de muzică populară la care am lucrat trei ani. Va fi ceva exclusiv pentru piaţa muzicală de la noi. Acum lucrăm asupra orchestraţiilor, iar când vor fi gata, într-o săptămână vom lansa şi albumul. Mai apoi, ne vom gândi şi la un un frăţior sau o surioară pentru Cristi”, ne mai spune Cornel Botgros.
L.N.

Vizualizări: 4300

5 Comentarii

  • Elena
    7 octombrie 2011 | Permalink |

    despre faptul ca Lidiei Bejenaru nu ii place de nora sa au stiut-o toti de la inceput, chiar si despre faptul ca ii face zile fripte.

  • cineva,
    7 octombrie 2011 | Permalink |

    Comentariu

  • Cineva
    7 octombrie 2011 | Permalink |

    Fara foc nu iese fum.

    mie imi pare rau de Adriana,ea nu are incotro,
    asta toti o stiu,

    eu ca artisti ii apreciez mult, si atit.

  • Mila
    7 octombrie 2011 | Permalink |

    Invidiosii nu au decit sa-si vada de kilotii lor, in familia Botgros lucrurile merg struna.

  • Ella
    7 octombrie 2011 | Permalink |

    Din pacate jurnalistii nu se documenteaza si alimenteaza publicul cu minciuni. Asa cum au sris si despre Marcel Stefanet cum ca ar fi divortat in acest fel ponegreaza si familia Botgros. Pacat..

Comentează