..

O candidată la alegerile legislative din Polonia s-a dezbrăcat pe Internet – VIDEO

O candidată la alegerile legislative din Polonia s-a dezbrăcat pe Internet – VIDEO

O candidată în vârstă de 23 de ani a hotărât să se dezbrace pe Internet, din cauza lipsei de popularitate, înaintea legislativelor de duminică din Polonia, gest criticat de partidul său social-democrat (SLD), care a protestat faţă de o asemenea campanie, notează mediafax.ro.

Katarzyna Lenart apare aşezată pe un scaun, îmbrăcată cu o cămaşă albă, cravată şi pantaloni negri, într-o înregistrare video de 40 de secunde pe care a postat-o pe YouTube, şi începe să se dezbrace pe fundalul unei melodii kitsch. Însă, în momentul în care îşi scoate sutienul, pe ecran apare inscripţia “cenzurat”, urmată de sloganul ” Vrei mai mult? Votează pentru SLD. Noi suntem singurii care putem oferi mai mult “.

“Acest gen de video (de campanie) electorală nu ar trebui să existe “, a declarat Tomasz Kalita, un purtător de cuvânt al SLD, citat de ediţia online a cotidianului Gazeta Wyborcza. “Fiecare candidat are dreptul să îşi pregătească materialul de campanie, dar există limite”, a adăugat el.

Studentă la Ştiinţe Politice, Katarzyna Lenart, candidată la Lublin, în estul Poloniei, a explicat că a vrut să “atragă atenţia presei asupra programului său”.

Vizualizări: 289

Comentează